avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impartirea bunurilor dupa recasatoria mamei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impartirea bunurilor dupa recasatoria mamei

Buna ziua! Dupa moartea tatalui succesiunea apartamentului nostru a fost facuta pe mine fiul raposatului, fratele meu si mama. Ea s-a recasatorit, actualul sot are si el dreptul la apartamentul nostru?
Cel mai recent răspuns: jenna , utilizator 01:36, 25 Februarie 2018
Bun am inteteles, imi puteti spune prin ce act poate fi facut lucrul acesta?

raluk0207 a scris:

Doar daca mama transmite cota moștenită de la tata către dvs sau frate, din timpul vieții.

Vanzare-cumparare cu sau fara uzufruct viager, donatie cu sau fara uzufuct viager sau contract de intretinere cu rezerva de uzufruct viager. La vanzare trebuie facuta dovada achitarii pretului, la donatie si intretinere, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare imobil intre parinti si copil Tunderbild Tunderbild Buna ziua Situatia mea este urmatoare: Mama mea a divortat si din a doua casatorie am un frate vitreg... Fiindca eu am grija mai mult de mama si pot sa zic ... (vezi toată discuția)
Partaj si transfer proprietate BescheaGeorgeta BescheaGeorgeta Buna ziua Care este calea cea mai echitabila, sigura, neatacabila si cu costuri minime pentru rezolvarea urmatoarei situatii: parintii mei detin impreuna ... (vezi toată discuția)