avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vand SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vand SRL

vand SRL infiintat in 2004 in Timisoara, obiecte de activitate: servicii si comert, neplatitor de TVA, platitor de impozit pe profit, a avut 4 luni de activitate, FARA DATORII LA STAT SAU LA FURNIZORI, a incheiat anul 2005 cu profit. pret: 100 EURO
asigur gratuit intocmirea si depunerea actelor la Registrul Comertului.

contact la: bluehill@clicknet.ro
Cel mai recent răspuns: bobei_horia , utilizator 23:00, 6 Martie 2006
ma intereseaza saa cumpar srl-ul --lasati-mi numarul de tel sau sunati-ma urgent pe numarul asta 0740670980
ma intereseaza saa cumpar srl-ul --lasati-mi numarul de tel sau sunati-ma urgent pe numarul asta 0740670980

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vand srl bluehill bluehill vand SRL infiintat in 2004 in Timisoara, obiecte de activitate: servicii si comert, neplatitor de TVA, platitor de impozit pe profit, a avut 4 luni de ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de clucru Tudor.M Tudor.M Buna ziua. Detin un pfa si fac comert online cu suplimente nutritive, cod caen 4791. Vreau sa-mi deschid un punct de lucru (inchiriez un spatiu) , in cazul ... (vezi toată discuția)
Cumpar srl eu_inginer eu_inginer cumpar srl, fara activitate cu actele la zi si fara datorii la bugetul de stat sau local si catre terti, bilant pe profit ... accept variante (vezi toată discuția)