avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cum pot afla data decesului a unui unchi stiind doar ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cum pot afla data decesului a unui unchi stiind doar data nasterii si doar anul nasterii fara ziua si luna?

ma intereseaza ziua si luna ca sa pot scoate un duplicat dupa actul de deces. va multumesc
Cel mai recent răspuns: vinnie , utilizator 08:31, 27 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , va rog ,o informare, dorecs sa pot scoate de la primarie ... drum drum Buna ziua , va rog ,o informare, dorecs sa pot scoate de la primarie , un duplicat de deces , ( intre timp si divorsata ) a surori mele , decedata in ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de deces netia netia Buna ziua, Am si eu nevoie de o lamurire, si anume Sora mea a scos un duplicat dupa certificatul de deces al mamei , cel original fiind la mine , caci eu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mama a decedat acum 13 ani,doresc să vând imobilul ... Luminița Varodi Luminița Varodi Bună ziua! Mama a decedat acum 13 ani,doresc să vând imobilul și să fac taxa de succesiune. Nu am actele casei,doar actul de deces al mamei. De unde pot ... (vezi toată discuția)