avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... lipsa copie dupa certificat de inmatriculare si carte ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

lipsa copie dupa certificat de inmatriculare si carte de identitate

in vederea obtinerii taxei de poluare nu am copii dupa certificatul de inmatriculare a masinii si nici carte de identitate.Cu respect de unde pot face rost de ele?
Cel mai recent răspuns: victor1958 , utilizator 15:40, 27 Februarie 2018
Solicitati (in scris) sa vi se elibereze o copie dupa aceste acte de la serviciul fiscal unde ati platit taxa respectiva.
masina am dat-o la remat.Cei de la serviciul fiscal mi-au spus ca nu au masina cand am inscis-o avand numere rosii.Pot merge la serviciul inmatriculari pentru obtinerea acestor copii?
Da , puteti incerca si la serviciul inmatriculari.
In ce calitate intrebati ?
Daca sunteti proprietarul vehiculului cum de nu detineti respectiveke documente in original ?
Daca am dat=o la remat am doar certificatul de distrugere a masinii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina pe firma din germania mih1977 mih1977 buna ... daca o firma cumpara o masina sh din germania si o plateste fara tva, ce se intimpla in tara la inmatriculare ? care sint pasii pe care trebuie ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini cu talonul suspendat MihaiSte MihaiSte As dori sa radiez o masina cu talonul retinut de rar ,sunt unicul proprietar, masina nu mai corespunde din punct de vedere tehnic(am impozitul platit la zi si ... (vezi toată discuția)
Se poate scoate de la taxe si impozite un autoturism avariat pe care vreau sa il tin in curte? kubolens kubolens Buna seara! Tatal meu a avut un accident cu autoturismul proprietate personala, Nu este dauna totala, insa il costa prea mult sa il repare si a hotarat sa il ... (vezi toată discuția)