avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Nedeclarare auto la primărie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Nedeclarare auto la primărie

Bună ziua, în luna noiembrie 2017 am achiziționat un autoturism în Marea Britanie, în luna februarie am adus-o în România, am fost după o săptămână sa o înregistrez la primărie, iar Doamna de acolo îmi spune ca voi primi o amenda pentru nedeclararea autoturismului în termen de 30 de zile, întrebarea mea este, de ce primesc amenda,daca eu am folosit mașină in străinătate? Cum pot sa evit aceasta lege, deoarece eu am intrat in tara in februarie? Dar ei se folosesc de data când am achiziționat acel autoturism.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:08, 27 Februarie 2018
Dispozitiile codului fiscal prevad fara exceptie ca proprietarul datoreaza obligatii fiscale aferente bun de la data achizitiei acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende 2017 ani77 ani77 Buna seara, lucrez la o firma infiintata in Romania dar al carui asociat unic este o persoana juridica din Marea Britanie. Am incheiat anul 2017 cu un profit ... (vezi toată discuția)
Tva la achizitie intracomunitara georgealex georgealex Buna ziua. Am urmatoarea intrebare: cum inregistram achizitionarea unui autoturism din strainatate in cazul unei societati care nu are una din activitatile ... (vezi toată discuția)
Impozit autoturism Chiricagabriel Chiricagabriel Buna ziua.Va rog daca imi poate spune cineva daca este normal ca la inmatricularea in Romania a unui autoturism ,sa imi fie bagat fortat impozitul din anii ... (vezi toată discuția)