avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport si buletin amindoua expirate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport si buletin amindoua expirate

Pot obtine macar unul din ele la consulatul din Madrid daca si pasaportul si buletinul sunt expirate?
Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2018
Ymyt, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:52, 6 Martie 2018
Pasaportul fara buletin nu se poate obtine, decat daca solicitati un pasaport CRDS. Daca insa locuiti in Romania imputerniciti la ambasada/consulat pe cineva din tara pentru a va face buletinul (ii trimiteti toate actele necesare>procura, poze, bi expirat, cartea de alegator, certif de nastere, dupa caz de casatorie, de nastere copiii, sentinta divort ori certif deces sot, actele de spatiu si 7 lei pt. taxa)si mai apoi dupa ce aveti CI solicitati pasaportul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
Acte de identitate expirate Mark maria Mark maria Buna ziua ,am si eu o problema sunt la Paris si am buletinul si pasaportul expirat.as dori sa stiu daca pot sa-mi fac pasaportul la ambasada romaniei la Paris ... (vezi toată discuția)
Buna seara; locuiesc in spania buletinul imi expira in vara si ... anatanase86 anatanase86 Buna seara; Locuiesc in Spania buletinul imi expira in vara si mi-a expirat si pasaportul de un an si ceva si as vrea sa imi scot altul si cu aceasta ocazie am ... (vezi toată discuția)