avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport si buletin amindoua expirate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport si buletin amindoua expirate

Pot obtine macar unul din ele la consulatul din Madrid daca si pasaportul si buletinul sunt expirate?
Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2018
Ymyt, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:52, 6 Martie 2018
Pasaportul fara buletin nu se poate obtine, decat daca solicitati un pasaport CRDS. Daca insa locuiti in Romania imputerniciti la ambasada/consulat pe cineva din tara pentru a va face buletinul (ii trimiteti toate actele necesare>procura, poze, bi expirat, cartea de alegator, certif de nastere, dupa caz de casatorie, de nastere copiii, sentinta divort ori certif deces sot, actele de spatiu si 7 lei pt. taxa)si mai apoi dupa ce aveti CI solicitati pasaportul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
Acte de identitate expirate Mark maria Mark maria Buna ziua ,am si eu o problema sunt la Paris si am buletinul si pasaportul expirat.as dori sa stiu daca pot sa-mi fac pasaportul la ambasada romaniei la Paris ... (vezi toată discuția)
Buna seara; locuiesc in spania buletinul imi expira in vara si ... anatanase86 anatanase86 Buna seara; Locuiesc in Spania buletinul imi expira in vara si mi-a expirat si pasaportul de un an si ceva si as vrea sa imi scot altul si cu aceasta ocazie am ... (vezi toată discuția)