avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită O firmă de recuperări m-a înștiințat că a notat ...
Discuție deschisă în Executare silită

O firmă de recuperări m-a înștiințat că a notat creanța mea în AEGRM. Pot fi executat silit în baza acelei notificări?

Urmare a cererii din data de 19.09.2016 de reziliere a contractului VDF.intrucat eram plecata din tara, am fost instiintata ca datorez o suma de bani reprezentand "despagubirea pentru prejudiciul cauzat ca urmare a incetarii contractului inainte de termen ".
La data de 06.12.2017 VDF a cesionat creanta S.C. GetBack Recovery Srl, care m-a instiintat ca inregistrat cesiunea in AEGRM.
Intrebarea mea este daca notarea reprezinta titlu executoriu in baza caruia sa fiu executata silit.
Mentionez faptul ca, pana in prezent nu exista o actiune pe rolul instantei formulata impotriva mea.

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:15, 27 Februarie 2018
In cazul dvs, titlul executoriu, in sensul art.632 si urmatoarele din codul de procedura civila, il va reprezenta hotararea judecatoreasca definitiva pe care o va obtine (daca o va obtine) recuperatorul.
Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2018
trandafir2, moderator
Pana nu vor obtine o Hotarare Judecatoreasca nu va pot executa silit. Veti putea sa va aparati in momentul in care vor formula cerere de chemare in judecata - prin intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita Cata2010 Cata2010 Buna ziua si va multumesc inca de la inceput pentru timpul acordat pentru a citi aceasta postare .vin catre dumneavoastra cu o speta destul de complicata si ... (vezi toată discuția)
Comunicare incheiere finala (dezinvestire ) civila ! aelius666 aelius666 Buna ziua , in anume 2008 tata a luat un imprumut de 12.000 lei , la care a renuntat sa plateasca dupa o vreme din lipsa de bani ! Acum ne-am trezit cu un ... (vezi toată discuția)
Somatie plata orange sa / prescriere datorie BGDN76 BGDN76 Buna ziua, Acum 7 ani am avut un contract cu Orange SA prin intermediul caruia am obtinut diverse servicii si produse, dar care ulterior nu au mai fost ... (vezi toată discuția)