avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poprire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Poprire

Am fost inştințat de baka unde am un cont ,că au primit înştințare pt porirea contului,de la kruk prin executor judecătoresc,doar că eu nu am primit acasă o sentință să fiu informat.ce este de făcut!
Cel mai recent răspuns: Sztoikaarpad@yahoo.com , utilizator 19:14, 13 Martie 2018
Am fost inf.pt.timbru,aş vrea să ştiu ce şanse am să nu plătesc acel timbru.mi-a cerut avocatul copii după certificatul de naştere a copiilor şi cetificatul de căsătorie , şi fluturaşul meu de salar. şoția mea nu lucrează de mulți ani,eu sânt singurul întreținător de familie ,şi am poprire pe salar.
Nu va poate spune nimeni sansele in mod cert,raman la aprecierea instantei.
Poprirea se poate face 50 %din salar, pe care eu îl închasez? Atâta mi-au oprit acum din salriul meu. Țin să vă informez că într-o lună mi-a venit două popriri de la acelas Ex.judecătoresc , ce pot face! îm-i pun existența mea într-un mare pericol . Am 2 copii,şi soția mea nu lucrează nu are nici un venit ,eu câştig 1800 ron pe lună.cum mai pot trăi sa-i reține 50 %
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2018
Sztoikaarpad@yahoo.com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe contul de salar catre taxe si impozite locale artur84 artur84 Buna ziua Amavut proprire pe cont de sala in 2012 cu suma datorata (amenda) 3010 ron, Banca a facut oprilie pana ce sa stins datoria, banca a luat jos ... (vezi toată discuția)
Ajutor! executare silita tarif despagubire rovinieta iulian1986 iulian1986 O sa va prezint situatia mea pe scurt. In noiembrie 2012 am fost surprins fara rovinieta pe autostrada catre Bucuresti. Anul acesta in luna iunie ma trezesc ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu iulya15 iulya15 in urma cu cateva zile am primit acasa un ordin de executare silita prin poprirea intregului meu venit la societatea la care sunt angajata./societatea a ... (vezi toată discuția)