Am fost inştințat de baka unde am un cont ,că au primit înştințare pt porirea contului,de la kruk prin executor judecătoresc,doar că eu nu am primit acasă o sentință să fiu informat.ce este de făcut!
Am fost inf.pt.timbru,aş vrea să ştiu ce şanse am să nu plătesc acel timbru.mi-a cerut avocatul copii după certificatul de naştere a copiilor şi cetificatul de căsătorie , şi fluturaşul meu de salar. şoția mea nu lucrează de mulți ani,eu sânt singurul întreținător de familie ,şi am poprire pe salar.
Poprirea se poate face 50 %din salar, pe care eu îl închasez? Atâta mi-au oprit acum din salriul meu. Țin să vă informez că într-o lună mi-a venit două popriri de la acelas Ex.judecătoresc , ce pot face! îm-i pun existența mea într-un mare pericol . Am 2 copii,şi soția mea nu lucrează nu are nici un venit ,eu câştig 1800 ron pe lună.cum mai pot trăi sa-i reține 50 %
Poprire salariu
iulya15
in urma cu cateva zile am primit acasa un ordin de executare silita prin poprirea intregului meu venit la societatea la care sunt angajata./societatea a ... (vezi toată discuția)