Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Anisia Tudor 
	    	Utilizator

Anisia Tudor 
	    	Utilizator	    

Anisia Tudor 
	    	Utilizator

Anisia Tudor 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 simioct	                   

Buna ziua,
As avea o intrebare la urmatoarea problema.
Sotia a intrat in CIC pana la 2 ani in octombrie 2004. Anterior intrarii ea a beneficiat de CO ... (vezi toată discuția)
	                    simioct	                   

Buna ziua,
As avea o intrebare la urmatoarea problema.
Sotia a intrat in CIC pana la 2 ani in octombrie 2004. Anterior intrarii ea a beneficiat de CO ... (vezi toată discuția)

sircuanda	                   

buna ziua, am o mare nelamurire si nu reusesc sa gasesc nicaieri informatiile de care am nevoie.
sunt insarcinata in 20 de saptamani, intru in prenatal intre ... (vezi toată discuția)
	                    sircuanda	                   

buna ziua, am o mare nelamurire si nu reusesc sa gasesc nicaieri informatiile de care am nevoie.
sunt insarcinata in 20 de saptamani, intru in prenatal intre ... (vezi toată discuția)

divele	                   

Daca salariata care revine din concediu crestere 2 copii, si-a efectuat concediul de odihna, integral,  in anul in care a ramas in CCC, poate sa beneficieze de ... (vezi toată discuția)
	                    divele	                   

Daca salariata care revine din concediu crestere 2 copii, si-a efectuat concediul de odihna, integral,  in anul in care a ramas in CCC, poate sa beneficieze de ... (vezi toată discuția)