avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ordin al unui ministru
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ordin al unui ministru

Ordinul 2260/2015 privind aprobarea Procedurii de evaluare semestrială a activităţii/performanţelor profesionale individuale ale personalului care gestionează asistenţa financiară nerambursabilă comunitară, este un act normativ care se aplica si in cadrul altor ministere?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 16:22, 28 Februarie 2018
.... si in cadrul altor ministere.......
Dispozițiile se aplică personalului de conducere și de execuție cu atribuții de gestionare a asistenței financiare nerambursabile comunitare care îndeplinește criteriile prevăzute la art. 2 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 595/2009 pentru aplicarea Legii nr. 490/2004 privind stimularea financiară a personalului care gestionează fonduri comunitare, cu modificările și completările ulterioare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri pentru cei care implementeaza programe ue kymyk kymyk mai exista in vigoare acea lege, nu mai stiu exact nr. ei, care prevedea ca salariatii din administratien care se ocupa cu implementarea de proiecte din ... (vezi toată discuția)
Interpretare - integrarea romaniei in ue javine javine OUG 1/2006 privind unele masuri pt intarirea capacitatii administrative a Romaniei pentru integrarea in UE art. 8 - personalul de specialitate din cadrul ... (vezi toată discuția)
Semnatura fisa de post adrianna100 adrianna100 Pentru a se taia un spor, se scoate atributia din fisa de post, dar atributia ramane valabila si obligatorie! Sa semnez fisa de post? (vezi toată discuția)