avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acuzatie nefondată de însușire bani din casa de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acuzatie nefondată de însușire bani din casa de marcat. Pot contesta desfacerea disciplinară a contractului de muncă?

Buna seara! In luna august 2017 ,mi s-a inchis contractul disciplinar,acuzindu-ma ca nu am eliberat bon fiscal de la casa de marcat si insusidu-mi sume in contul meu.Fara nici un fel de dovada,mai ales ca magazinul e dotat cu camere. Cum pot contesta aceasta acuzatie daca au trecut 30 zile. VA MULTUMESC.
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ContSters440266 , utilizator 20:28, 4 Martie 2018
Am înțeles! Mulțumesc frumos pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala sau puscarie danutzi danutzi buna ziua... in urma cu doua luni, am lasat o gaura de 50milioane la o societate unde am lucrat ca barman, la jocuri de noroc tip poker. mentionez ca miam luat ... (vezi toată discuția)
Legea de protectie a consumatorului cand sunt diferente de pret intre raft si casa de marcat balerina balerina Sunt N. Angelescu si as dori sa-mi comunicati un lucru, si anume: atunci cind cumparam ceva de la un supermarket un produs si constatam la casa , ca pretul ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani din concedii medicale kamytza01 kamytza01 buna seara, va rog frumos sa imi spuneti: mai pot recupera banii pe concediile medicale de sarcina si lauzie de la firma unde am lucrat??? mentionez ca ... (vezi toată discuția)