avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Contract între avocat și client
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Contract între avocat și client

Contractul dintre avocat și client trebuie înregistrat la finanțe sau în alta parte?
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 20:22, 4 Martie 2018
Buna ziua,
Contractul il va inregistra avocatul in contabilitatea sa.
Nu,contractul de asistenta juridica il inregistreaza avocatul conform prevederilor legii nr.51/1995 privind exercitarea profesiei de avocat.
Buna seara!

Am remarcat ca este functional si site-ul privind REGISTRELE PUBLICE ale actelor intocmite de avocati [ link extern ]
Si in ce consta nelamurirea dvs,doriti sa va reclamati av?
Vreau să știu dacă cei care mă dau în judecata au încheiat legal un contract de consultanță. Și dacă aș putea să-l găsesc undeva în vreun registru.

Alte discuții în legătură

Se poate încheia un contract de asistență juridică între un avocat și una din părți, retroactiv, dacă cererea de chemare în judecata a fost anulată ca netimbrată? db03uie db03uie Va rog sa ma ajutati cun un raspuns cu temei legal: se poate incheia un contract de asistenta juridica intre un avocat si una din parti, retroactiv, daca ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat marinica71 marinica71 pot depune in instanta chitantele care arata onorariu avocatului in cazul in care castig un proces?imi pot recupera cheltuielile?multumesc! (vezi toată discuția)
O primarie are contract cu un cabinet de avocatura pentru reprezentare ... floare de gheata floare de gheata O primarie are contract cu un cabinet de avocatura pentru reprezentare in instanta, consultare. Un cetatean doreste o copie dupa contractul de asistenta cu ... (vezi toată discuția)