ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

sookie_gri 
	    	Utilizator

sookie_gri 
	    	Utilizator	    

sookie_gri, utilizator
 sookie_gri, utilizator 	
			 sookie_gri 
	    	Utilizator

sookie_gri 
	    	Utilizator	    

sookie_gri 
	    	Utilizator

sookie_gri 
	    	Utilizator	    

Concret,data la care este incheiat in raport de obligatiile fiscale impuse
 caprice	                   

Buna ziua, acum cativa ani am vandut o masina unei persoane insa fara a face un contract de vanzare-cumparare in acest sens...acea persoana a vandut masina mai ... (vezi toată discuția)
	                    caprice	                   

Buna ziua, acum cativa ani am vandut o masina unei persoane insa fara a face un contract de vanzare-cumparare in acest sens...acea persoana a vandut masina mai ... (vezi toată discuția)

goldeneye_2_5	                   

Buna ziua! Vara asta am vandut o masina la cineva, am avut inredere in el ca vine in septembrie sa transcrie masina pe numele lui. Nu a venit respectivul , nul ... (vezi toată discuția)
	                    goldeneye_2_5	                   

Buna ziua! Vara asta am vandut o masina la cineva, am avut inredere in el ca vine in septembrie sa transcrie masina pe numele lui. Nu a venit respectivul , nul ... (vezi toată discuția)

alexz0ne	                   

Buna ziua,
Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)
	                    alexz0ne	                   

Buna ziua,
Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)