avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... discriminare refuz viza
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

discriminare refuz viza

australia mi-a respins cererea de viza turistica.
Cum ii dau in judecata pt discriminare rasiala?
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 04:09, 2 Martie 2018
Buna ziua,
Cum au motivat respingerea?
Based on the above considerations I am not satisfied that you have a genuine intention tovisit Australia temporarily for Tourism purposes.

On the 23 January 2018 you supplied your bank statement, employment contract,employment letter and declaration of intentions.
On the application, you declared youe employment as a Data Analyst/Engineer, howeveremployment documents do not support this.
[Am precizat ca Data Analyst/Engineer e profesia de baza. Ultimul loc de munca am avut alt post]

The employment contract has been cancelledeffective 21 March 2018, therefore you have no regular source of income or employment.
[Am aratat ca aveam 10000 Euro in cont! Am mai precizat ca voi calatori pt 3 luni, in jurul lumii, ulterior terminarii locului de munca]

I have carefully considered all the information you have provided, taking into account yourcircumstances in your usual country of residence, and I have determined that based on yourpersonal circumstances I am not satisfied that you would depart Australia within the period ofauthorised stay as a visitor if a visa was granted

.Therefore I am not satisfied that you meet the requirements of clause 651.212(a).I have also assessed as to whether you have a genuine intention to visit Australia temporarilyto engage in a business visitor activity.
As you do not meet clause 651.212, I find that you do not meet the criteria for an eVisitor.Therefore, I refuse your application for an eVisitor lodged electronically.
Decizia poate fi contestata doar in Australia. Daca e important, angajati un avocat australian, altfel decizia va ramane definitiva. Iar 10 000 Euro este o suma destul de mica pentru a va putea plati costurile timp de un an in Australia.
Da, de data asta e evident ca nu intentionam sa introduc actiunea in Romania :)
Atentie, actiune civila privind discrminarea de catre o institutie publica. Si nu actiune in contencios administrativ impotriva refuzului efectiv.
[ link extern ] /
Vedeti... si o alta persoana din Romania a fost supusa sa astepte 48 zile pt eliberarea vizei. Desigur, respectivul a avut succes.
Si pe mine m-au tinut din 18 ianuarie pana la 1 martie!!!
Pe de alta parte, pe site scrie ca 75% din aplicatii sunt solutionate in prima zi, iar 90% in prima saptamana.
Se remarca astfel o atitudine vadit distincta fata de cetateni est-europeni.

10.000 euro... pt 2 saptamani!!!
Nu am solicitat sa stau 1 an. Desigur, viza cred ca se acorda pt 1 an... dar, in cazul asta cum ar putea cineva dovedi ca are suficienti bani pt 1 an? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)
Fotografie de pe facebook distribuita pe alt site fara acordul meu vlad_style22 vlad_style22 Bună seara, îmi cer scuze că vin aici cu acest cont nou şi fără a avea un \\"trecut\\" în spate însă sunt destul de \\"disperat\\" în momentul de ... (vezi toată discuția)