avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere impotriva organului de urmarire penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere impotriva organului de urmarire penala

Buna ziua, imi poate cineva explica:
Daca faci o plangere penala impotriva unui politist sau organ de urmarire penala, ca a intocmit un act gresit, intentionat sau nu, in urma caruia ai primit o pedeapsa, poate sa foloseasca in instanta actele intocmite de el ca si proba impotriva ta, sau acele acte nu sunt luate in cosiderare?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: chris_d , utilizator 18:44, 1 Martie 2018
Am inteles, va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala - declaratii false Martonze Martonze Bună ziua, În ultimul proces avut, reclamantul a făcut plângere penală împotriva mea, (după demararea procesului), pentru a constitui probe. După 2 ... (vezi toată discuția)
Continut plangere penala- mai lipseste ceva? Roman85 Roman85 ca domnul Prim Procuror sa nu imi respinga si aceasta plangere va solicit sprijinul in sensul de a-mi spune daca am formulat corect aceasta plangere ... (vezi toată discuția)
Mi s-a făcut plângere pentru o faptă pe care nu am comis-o. mai există denunțul calomnios? ContSters452117 ContSters452117 buna seara. o persoana mi-a facut o plangere la politie pentru o fapta pe care nu am comis-o. Este cunoscuta politiei , avand in trecut probleme cu legea. Ii ... (vezi toată discuția)