avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii norma partiala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii norma partiala

Buna ziua!
Angajat cu norma intreaga.
In cazul in care se adauga inca un loc de munca, cu norma partiala (2-4ore), contributiile aferente celui de al doilea loc de munca se vor plati tot aferente salariului minim brut? In cazaul in care exista deja un contract cu norma intreaga.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 08:55, 2 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru cel de-al doilea loc de munca se vor plati contributiile aferente salariului pentru norma de munca partiala ( nu se vor plati la valoarea salariului minim deoarece persoana respectiva mai este angajat cu norma intreaga in alta parte)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza calcul pensii pt timp partial intr-o luna cu concediu medical bachmann bachmann Buna ziua, am nevoie de opinia Dvs. pt urmatoarea situatie: am o angajata cu timp partial de 4 ore si care a fost in medical o luna intreaga. Baza de calcul pt ... (vezi toată discuția)
Angajare al doilea job marianalin marianalin Bună ziua, doresc să mi iau si al doilea job : 1) - ce trebuie să fac ca totul să fie în concordanță cu legea din Romania? 2)- dacă trebuie să ... (vezi toată discuția)
Contributii la bugetele de stat pt c.i.m. cu timp partial de lucru prettydaniola prettydaniola Dorim sa angajam femeie de serviciu la bloc, cu norma partiala de lucru 6 ore zilnic 5 zile pe saptamana. Ne-am inteles asupra unui pachet salarial dupa cum ... (vezi toată discuția)