avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost batut in prima saptamana din februarie, ce sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost batut in prima saptamana din februarie, ce sa fac?

Iesisem seara aceea cu prietenii si am baut oleaca(destul cat sa incep sa ma clatin). Am intrat in vorba cu o fata dintr-un club iar un individ mi-a spus sa o las in pace. Am persistat, nu am agresat, iar individul m-a poftit afara si am fost batut(am fost lovit intai din spate cu pumnii, am cazut jos etc). Am evidenta fotografica si martori(prietenii). Nu am fost la medic sa declar nimic. Acum ca s-a vindecat(a durat in jur de 10 zile sau mai putin), e posibil sa am sept deviat. Care ar fi cea mai buna decizie si ce se poate intampla? Multumesc anticipat!
P.S.: E posibil sa nu fi ales forumul corect, intrucat nu sunt destul de bine instruit in ceea ce priveste clasificarea actului.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 15:11, 2 Martie 2018
Pentru a porni un proces cu șanse de câștig va trebuie un certificat medico legal de la INML. Se poate emite și dacă v-ați vindecat dar cu condiția sa aveti acte de la medic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am martor Costy81 Costy81 Buna seara.sunt victima,agresat fizic,lovituri cu pumn in fata,picioare,cazut inconstient.spun ei ca eram in stare de ebrietate si injuram,posibil.am fost la ... (vezi toată discuția)
Loviri si alte violente streqeul streqeul Buna ziua,aseara ,in data de 06.06.2013,am fost in club impruna cu prietena si sora ei...totul a fost bine,pana cand un individ de la o masa (cu alti 6-7 ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal GabitzulO GabitzulO Buna ziua Va rog sa-mi dati cateva sfaturi.In urma cu ceva timp , am fost la un club din club din centru vechi al capitalei cu prietena mea . ... (vezi toată discuția)