avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Spitalizarea
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Spitalizarea

Bună seara!
Vă rog să-mi spuneți exact ce este de făcut!Am o rudă internată în spital,pe secția urgențe, și i s-a transmis de medicul de acolo să fie cu ceva bani pt.RMN.I-a mai spus că tomograful îl face gratuit,dar RMN nu mai este gratuit.E posibil că un pacient fiind și pensionar sa scoată banii din buzunar (pe care nu-i are să plătească?E posibil că sistemul să lucreze cu pacienții în stare gravă,în acest fel?Ori nu este la RMN un preț sigur?Sau rup toți medicii cum se pricep?Este vorba de spitalul județean Rm.Vâlcea.Se spune că merge la un privat pt.RMN, întrucât spitalul nu are aparatură,dar nu este un preț de 400 roni pt.aceasta investigație?Se pare că prețul e diferit de ceea ce cunosc eu.
Vă rog să-mi răspundeți urgent? Vă mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Posibilitate caz malpraxis, soldat cu deces mihaisorin mihaisorin Acum doua zile pacientul a ajuns la spital cu ambulanta constient,in urma unui lesin,acuzand dureri insuportabile de cap.Medicii de la urgente au facut ... (vezi toată discuția)
Malpraxis OldShatterhand OldShatterhand Am nevoie de un model de sesizare malpraxis pentru colegiul medicilor si totodata as vrea sa stiu daca se poate face o singura sesizare impotriva conducerii ... (vezi toată discuția)
Infiintare fundatie pentru achizitionare aparatura medicala NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna ziua as dori sa ma ajutati cu urmatoarea speta O fundatie creata pentru sprijinul unui spital, poate printre alte activitati sa achizitioneze aparatura ... (vezi toată discuția)