avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare interfon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare interfon

As dori sa stiu cati proprietari dintr-o scara de bloc trebuie sa fie de acord pentru a se schimba vechiul interfon?Admnistratorul nu doreste sa stranga banii prin asociatie pana nu semneaza absolut toti proprietarii.
De asemenea as dori sa stiu daca fondul de reparatii se strange doar la cererea proprietarilor sau este obligatoriu?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:40, 2 Martie 2018
Fiind vorba despre parte comuna este necesar acordul majoritatii 50%+1
ok, multumesc de sfaturi.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
As mai completa cu urmatoarele:
In legatura cu zugravirea casei scarii , reparatii subsol tehnic (nu beci) - aici vorbim intr-adevar de crearea de fonduri care nu sunt super-urgente. De aceea, iata, maine-poimane o sa aveti Adunarea Generala a membrilor si acolo dvs. sau altcineva dintre dvs. propuneti crearea unui asemenea fond, totodata cu completarea bugetului de venituri si cheltuieli. Sigur, se poate discuta si propune completarea ordinei de zi cu aceste aspecte.
Mentionez ca hotaririle se pot lua legal cu majoritatea de 50%+1 dintre membri la prima convocare sau cu 50%+1 dintre cei prezenti la AG reconvocata.

In legatura cu interfonul: si noi am patit asa la doua blocuri. Am fost nevoiti sa schimbam doar dispozitivul aflat afara - si exact asa cum ziceti, firma nu mai fabrica acel tip de interfon, problemele fiind mai mul la chestiunea cu cartelele. S-a inlocuit doar acel tablou, celelalte componente au ramas aceleasi fara nicio modificare. Proprietarilor li s-au dat alte cartele (cate doua de apartament), costul acestora fiin inclus in pret.
Succes!
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În ce condiții poate fi folosit fondul de reparații constituit de o asociație de proprietari? este nevoie ca toți să își dea acordul pentru realizarea unor lucrări? alecsvlad alecsvlad In ce conditii poate fi folosit fondul de reparatii constituit de o asociatie de proprietari? Este nevoie ca 100% din locatarii unui condominiu sa isi exprime ... (vezi toată discuția)
Studiu de caz szabyku szabyku Buna. Am cateva nelamuriri cu urmatoarele aspecte/probleme : 1. E legata de reabilitatea termica a blocurilor. ''Asociaţia de proprietari va prezenta la ... (vezi toată discuția)
Achizitii servicii reparatii de catre asociatii de proprietari toni8766 toni8766 As vrea sa stiu care este modalitatea concreta prin care se contracteaza o firma de reparatii de catre asociatia de proprietari, cum se iau deciziile in ... (vezi toată discuția)