avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Caut avocat specializat in hartuire
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Caut avocat specializat in hartuire

Aș dori să îmi recomandați un avocat care are experiență în cazuri de hărțuire prin intermediul internetului și telefonului (publicarea de anunțuri false și crearea de conturi false defăimatoare pe rețelele de socializare sau de matrimoniale).
Știu cine e persoana care mă hărțuieste și doresc să o acționez în judecată.
Caut un avocat care a câștigat astfel de cazuri.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Diicot internet Daniel255 Daniel255 Romania se afla pe locul 3 in europa cu privire la Cyberstalking si cyberbuylling. Poate fi tras cineva la raspundere penala daca hartuieste santajeaza ... (vezi toată discuția)
A facut o intreaga serie despre mine, fara acordul meu, cu informatii ... EuGenRaduCas EuGenRaduCas A facut o intreaga serie despre mine, fara acordul meu, cu informatii false, calomniere? - Buna Seara, am pt dvs un caz, cred eu, destul de neobisnuit, un ... (vezi toată discuția)
Adresa de e-mail sparta, conturi pe hi5, facebook, etc. mistermoney18 mistermoney18 In urma cu 2 ani am cunoscut pe net o fata cu care am avut o relatie, la distanta, aproape un an, dupa care nu ne-am mai inteles si am hotarat ca ar fi mai ... (vezi toată discuția)