avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... referitor la taxa auto 2018
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

referitor la taxa auto 2018

Daca iau o masina cu numar germania, olanda si vreau sa o inmatriculez in bucuresti, cat costa taxa aceasta, estimativ? Pt o masina Euro 4, din 2006, 1700cp, un golf de exemplu?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Mostenire masina in strainatate ContSters327623 ContSters327623 Sunt \"fericita\" mostenitoare a unei masini, VW IV, din 2004, aflata in Elvetia,care pana acum o luna apartinea unei matusi, ce intre timp a decedat. Am ... (vezi toată discuția)
Inselat de samsar la cumpararea unui autoturism Cosmin44 Cosmin44 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns sau orice fel de informatie utila cu privire la situatie mea: In martie 2017 am achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu (taxa de prima inmatriculare) alexandru_marcel alexandru_marcel Buna ziua. Am cumparat si eu (ca tot romanul)o masina din germania si vreau sa stiu daca exista vreo posibilitate sa o inmatriculez fara sa platesc aceasta ... (vezi toată discuția)