avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu (taxa de prima inmatriculare)
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu (taxa de prima inmatriculare)

Buna ziua. Am cumparat si eu (ca tot romanul)o masina din germania si vreau sa stiu daca exista vreo posibilitate sa o inmatriculez fara sa platesc aceasta taxa de mediu care mi se pare aberanta. pretul masinii fiind de 1500 euro si taxa de mediu fiind de 1700 euro . Deci revin la intrebare exista vreo posibilitate sa inmatriculez masina fara sa platesc aceasta taxa de mediu ?
#-o#-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: alexandru_marcel , utilizator 19:52, 9 Aprilie 2014
Buna ziua!Practica instantelor, din pacate e neunitara.Depinde de localitatea din care sunteti.De exemplu am inteles ca Tribunalele Bucuresti, Teleorman si Mehedinti admit actiunile pe timbrul de mediu, insa la Tribunalul Cluj nu le admite.
Si pot sa aflu daca in judetul Buzau sunt acceptate? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacare timbru de mediu sergiulik sergiulik Buna ziua. As dori sa achizitionez o masina din strainatate cu o normal de poluare Euro3. Timbru de mediu se ridica la valoarea masinii poate chiar mai mult ... (vezi toată discuția)
Pastrare masina pe proprietar de germania, cu numere de germania ruh01 ruh01 Buna ziua, Am primit o masina inmatriculata in Germnaia, proprietarul e in Germania si nu o mai foloseste. Taxa de timbru e de 6700 de euro, asa ca va dati ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism flori_minicards flori_minicards Buna seara am cumparat un autoturism de la o doamna din Mehedinti masina a inscriso in 02/02 /2013 fara plata taxei de mediu dumneaei avand aceasta ... (vezi toată discuția)