avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Trecerea în proprietate a actiunilor la coproprietar.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Trecerea în proprietate a actiunilor la coproprietar.

Cum se pot trece în proprietatea mea, jumătate din acțiunile (cotate la bursa) ce mi se cuvin de drept (în calitate de coproprietar), dar care sunt pe numele soțului defunct ? Cealaltă jumătate intra la masa succesorala si cunosc procedura.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:18, 3 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Urmariti va rog raspunsurile deja primite la intrebarea asemanatoare. Nu se poate in sensul la care va ganditi dumnevoastra. Luati legatura cu notarul la care veti dezbate succesiunea.Toate actiunile detinute pe cnp-ul decedatului intra in masa succesorala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni mostenite- trecere in proprietate Popa Paula Popa Paula Bună seara, Am inteles de la d-voastră, din răspunsul anterior ca am dreptul, în calitate de coproprietar la 1/2 din numărul de acțiuni (cotate la ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu partaj sicuta sicuta trebuie sa facem succesiunea dupa tata; mostenitori: sotia si cei 2 baieti bunuri: un apartament si o casa la curte; noi mostenitorii vrem : eu- ... (vezi toată discuția)
Aflare conturi si actiuni Alexandru_Ciocoiu Alexandru_Ciocoiu Buna seara! Am o ruda al carei tata a decedat. Acesta era casatorit de foarte mult timp cu o alta femeie decat mama sa si impreuna dobandisera vreo ... (vezi toată discuția)