avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxă auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxă auto

Bună ziua. În 2008 am înscris o mașină pentru care am plătit taxa în valoare de 10800 lei. În anul 2010, cu noua lege, am recuperat parțial (1200 lei). Iar în 2012 am vândut mașina. Mai pot recupera restul de bani până la suma de 10800? Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Impozit masina vanduta perceput integral. hacman hacman Buna ziua. Se da urmatoare situatie, la care nu am raspuns, momentan. Am vandut o masina azi. Printre motive ar fi impozitul de 1200 lei/an. Tot azi am fost ... (vezi toată discuția)
restituire taxa poluare logan nou cumparat 2010 m.marinesco m.marinesco Cună ziua, Am cumpărat un Logan nou in anul 2010. Pot cere retsituirea taxei de poluare şi care ar fi temeiul legal? Vă mulţumesc. (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto marinb marinb Buna seara! Am si eu o problema in legatura cu taxa de poluare. In 2010 am cumparat o masina noua de la un dealer din Bucuresti si am platit o taxa de ... (vezi toată discuția)