avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condus fara permis moped
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Condus fara permis moped

In data de 10.10.2017 mi sa definitivat dosarul penal pentru conducere fara permis a unui moped. Exact in ziua definitivarii am fost prins iar cu un moped de 50cc. Politistul a specificar acolo ca am mers doar 20m pe un drum de tara. Mi-a facut dosar penal iar, si pe 13 martie (peste 1 saptamana) am procesul. Mentionez ca am luat acum 3 saptamani sala cu 25. Ajuta cu ce ceva ? Va rog,am mevoie de modalitati ca sa nu iau cu executare. Am mers doar 20m..va rog,orice modalitate ca sa pot scapa doar cu marirea suspendarii de la primul dosar. Multumesc
Nu spuneti care a fost solutia in ceea ce priveste primul dosar penal.
1 an cu suspendare
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
onicar98, utilizator
Riscati sa ajungeti la puscarie in cazul unei noi condamnari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent -doua dosare onicar98 onicar98 Am un dosar penal in care am primit 1 an cu inchisoare cu suspendare pentru condus fara permis (moped). Azi dimineata am mai avut un proces tot pentru aceasi ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Costel74 Costel74 Am condus un tractor neavând categoria C sau Tr și am fost prins de politie facandu-mi dosar penal. În perioada aceea eram în școala pentru obținerea ... (vezi toată discuția)
Amenda penala cred Oleg Oleg Buna ziua ., am si eu o intrebare cu ce pot sa ma aleg in cazul in care am fost surprins ca am extras dintrun magazin doua bluze \"in valoare de 300ron\" am ... (vezi toată discuția)