avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Platesc sau nu?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Platesc sau nu?

Buna seara.
Am primit o Înștiințare de plata, de la direcția de taxe și impozite, cum ca as avea 1000 lei de plata( 76 amenzi RATB) sunt depașită de situație, având in vedere ca nu am luat decât 3-4 amenzi toată viata!! Ce ma sfătuiți? Rezolv ceva dacă ma agit, ma plimb puțin sau nu rezolv și in final tot voi plăti??
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 07:54, 5 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sincer, cred ca veti plati in primul rand, nu in final. Spuneti ca amenzile au fost inregistrate la directia taxe si impozite unde va trebui sa platiti prima transa de impozit pentru cladiri si mijloace de transport pana la sfarsitul lunii martie. In mod legal, plata pe care o faceti se va imputa mai intai asupra amenzilor si apoi asupra taxelor, indiferent de dorinta exprimata de dvs, adica acelea se vor achita cu prioritate. Insa o cerere la RATB sa va puna la dispozitie copii de pe procesele verbale ale acestor amenzi tot ar fi indicata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in data de 29.03.2022 am primit email de la ing prin ... cami_vox cami_vox Buna ziua. In data de 29.03.2022 am primit email de la ING prin care ma anuntau ca contul bancar s-a poprit cu suma de 1124 lei, in urma unei Adrese din ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la primarie Aurel.207 Aurel.207 Buna ziua! As dori si eu ajutor (sfaturi) in urmatoarea situatie: Am vandut un autoturism si cei de la primarie nu vor sa mi l scoata de la impozit cum ca as ... (vezi toată discuția)
Cum platesc taxele locale corinabbbbbb corinabbbbbb cum pot plati taxele locale-impozit cladiri si teren - care genereaza dobanzi si penalitati ,cand nu le platim in termen,daca am in debit amenzi de circulatie ... (vezi toată discuția)