avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Termen de judecata punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Termen de judecata punct de lucru

La inceperea formalitatilor de declarare la Registrul Comertului a unui punct de lucru in Bucuresti pentru o societate comerciala cu sediul in Bucuresti, prin intermediul unei firme de avocatura la 10.10.2009, mi s-a precizat verbal ca hotararea judecatoreasca imi va fi inmanata in 5-7 zile lucratoare. Ulterior mi s-a spus ca termenul de judecata a fost fixat pentru data de 10.12.2009.
Este stabilit prin lege un termen pentru solutionarea ascestor cereri?
Intreb aceasta deoarece este cunoscut faptul ca in acest timp cheltuielile generate de inchirierea spatiului trebuie suportate de catre chirias si acesta trebuie sa se adreseze instantei pentru recuperarea acestor cheltuieli precum si a altor prejudicii.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: aariam_a , utilizator 16:40, 9 Noiembrie 2009
Stati bine! Eu am primit termen in februarie 2010.

Faceti o cerere de preschimbare de termen.
L 359/2004 pentru simplificarea formalitatilor de inregistrare in RC ...

Art. 8. - (1)...
(2) La înregistrarea modificărilor actului constitutiv se eliberează certificatul de înscriere de menţiuni, însoţit de încheierea judecătorului delegat, precum şi alte acte prevăzute de prezenta lege.
(3) Termenul de eliberare a ...certificatului de înscriere de menţiuni este de ...5 zile, calculat de la data înregistrării cererii potrivit dispoziţiilor Codului de procedură civilă, dacă judecătorul-delegat nu dispune altfel.


[ link extern ] /
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2009
romascanu, moderator
Multumesc frumos.
E foarte bine pusa aia cu "daca judecatorul delegat nu dispune altfel".
Acum, ca a fost protestul imi iese mentiunea anul viitor odata cu ghioceii. :angry:
Am depus astazi cerere de preschimbare a termenului de judecata.
Sa vedem ce se intampla.
Multumesc frumos pentru atat mesajele din pagina forumului cat si pentru mesajele private.
O zi buna tuturor.

Alte discuții în legătură

Termenele de solutionare a celor peste 9.000 de cereri aflate pe rolul orctb ContSters103392 ContSters103392 Buna ziua, REF: Tribunalul Bucuresti: 150 de dosare de la Registrul Comertului, analizate intr-o zi Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul ... (vezi toată discuția)
Retragere dosar suspendare societate mironbad mironbad Buna seara, va rog sa ma ajutati referitor la urmatoarea problema: Luni vreau sa depun un dosar de mentiuni la Registru Comertului Constanta pentru mutare ... (vezi toată discuția)
Ridicare opozitie cesiune myrha09 myrha09 In decembrie 2010, Administratia Financiara a depus la Tribunal o opozitie la cesiune din cauza unei datorii de 8 ron. S-a achitat acesta datorie iar cei de la ... (vezi toată discuția)