avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Art 525
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Art 525

ce inseamna sintagma se va tine cont de ,, alte obligatii ale sale,,
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:29, 5 Martie 2018
Buna ziua,
Cred ca va referiti la art. 527 alin. 2 din C.civ.
Art. 527
Debitorul întreţinerii
(1) Poate fi obligat la întreţinere numai cel care are mijloacele pentru a o plăti sau are posibilitatea de a dobândi aceste mijloace.
(2) La stabilirea mijloacelor celui care datorează întreţinerea se ţine seama de veniturile şi bunurile acestuia, precum şi de posibilităţile de realizare a acestora; de asemenea, vor fi avute în vedere celelalte obligaţii ale sale.
Se refera la conditiile impuse de art. 529 C.Civ. si 523 C.Civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere copil cryso68 cryso68 Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti pensia de intretinere pentru un copil din ce venituri se opreste: din munca sau si din venituri realizate din chirii, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara lemih lemih Sotul meu are dintr-o casatorie anterioara un copil pentru care plateste pensie alimentara. In cazul in care sotul meu accepta un job in strainatate, cum va fi ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere florin_bz florin_bz am doi copii din doua casatorii si sant obligat sa platesc pensie de intretinere dupa cum urmeaza 16,66% celui din prima casatorie iar celui de al doilea 25% ... (vezi toată discuția)