avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Carnetul Suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Carnetul Suspendat

Am fost prins conducând cu permisul de conducere suspendat pe data de 12.01.2018 mi s-a întocmit dosar penal și încă nu am fost chemat la audieri țin să precizez că suspendarea expira la data de 09.02.2018 , ce pedeapsa mi se poate atribui?
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
Cosmin920, utilizator
Nu mai are relevanta cand va expira suspendarea anterioara, acum aveti dosar penal si dreptul de conducere suspendat pe toata perioada cercetarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis Emilut13 Emilut13 Buna ziua! Am fost prins conducand un autovehicul fara permis pe raza judetului Iasi de doua ori inyr o seara. Am condus fiind convins ca perioada de ... (vezi toată discuția)
Doua dosare pentru conducere sub influenta alcoolului calinciomag calinciomag Am si eu o nelamurire.In data de 21 decembrie 2009 am fost prins conducand sub influenta alcoolului,permisul mi-a fost retinut pe o perioada nederminata si ... (vezi toată discuția)
Proces reținere permis auto. DanSoisun DanSoisun Va salut cu respect, In sept. 2019 mi s-a reținut permisul pe o perioadă de 90 de zile pt conducere sub influența alcoolului (0.19 mg/l alcool pur în ... (vezi toată discuția)