avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... unde pot consulta hot judec ramasa in pronuntare?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

unde pot consulta hot judec ramasa in pronuntare?

va rog daca imi puteti spune unde as putea sa consult decizia judecatorului ramas in pronuntare? judecatorul a spus ca ramane in pronuntare (judecatorie) si ma intreb pana sa elaboreze motivele daca pot sa aflu ce decizie a luat (admite sau respinge)
Consultati portalul instantelor de judecata, sau mergeti la arhiva judecatoriei.
Mergeti la arhiva la judecatoria unde a avut loc procesul. m
Mai puteti sa onsultati portalul instantelor de judecata, pe INTERNET
Succes! .
Mergeti la arhiva la condica cu citatia.
Actul procesual in care se consemneaza pe scurt rezumatul deliberarii completului de judecata si care trebuie sa aiba toate mentiunile din continutul prevazut pentru dispozitivul hotarari este minuta.
Minuta se noteaza in registrul de sedinta si apoi se pronunta in sedinta publica. Din momentul pronuntarii minutei in sedinta publica instanta se considera desesizata de judecarea cauzei.
meregti laarhiva judecatoriei unde trebuie sa stiti nr de dosar si vi se spune de acolo admis sau respins dar nu si motivelept aceasta asteptati sa vi se comunice hotararea

Alte discuții în legătură

Sentinta in procesele civile LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Va rog sa imi spune-ti in cat timp trebuie sa ajunga hotararea acasa dupa terminarea procesului (prima instanta), avand in vedere termenul procedural pentru ... (vezi toată discuția)
Prezenta la darea sentintei resursesbc resursesbc Vineri am avut un termen de judecata(in materie civila) la care judecatorul a spus ca va pronunta hotararea peste o saptamana. Acest lucru se va face in ... (vezi toată discuția)
Despre concluzii scrise mihai69 mihai69 Buan ziua, in sfarsit am scapat de un proces cu angajatorul,sentinta se va pronunta luni.Presedintele instantei mi-a cerut sa depun luni dimineata scurte ... (vezi toată discuția)