sebastian-barbulescu 
	    	Utilizator

sebastian-barbulescu 
	    	Utilizator	    

daa24silva 
	    	Utilizator

daa24silva 
	    	Utilizator	    

daa24silva, utilizator
 daa24silva, utilizator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 elid	                   

daca sunt casatorita  am 2 copii si vreau  sa revin la numele dinaintea casatoriei si sa trec si copiii pe acel nume cu acordul sotului ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
	                    elid	                   

daca sunt casatorita  am 2 copii si vreau  sa revin la numele dinaintea casatoriei si sa trec si copiii pe acel nume cu acordul sotului ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)

ana56	                   

Sora mea , 60 ani, nu a fost casatorita in acte cu barbatul cu care are un copil.Copilul ,baiat , poarta numele de familie al tatalui.
Tatal, in prezent este ... (vezi toată discuția)
	                    ana56	                   

Sora mea , 60 ani, nu a fost casatorita in acte cu barbatul cu care are un copil.Copilul ,baiat , poarta numele de familie al tatalui.
Tatal, in prezent este ... (vezi toată discuția)

lucialuca	                   

Buna ziua! Un copil a fost recunoscut de tatal biologic la nastere, dar mama a dorit ca baiatul sa poarte numele ei, parintii nefiind la acel moment casatoriti ... (vezi toată discuția)
	                    lucialuca	                   

Buna ziua! Un copil a fost recunoscut de tatal biologic la nastere, dar mama a dorit ca baiatul sa poarte numele ei, parintii nefiind la acel moment casatoriti ... (vezi toată discuția)