avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Diurna si plata ore suplimentare deplasare externa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Diurna si plata ore suplimentare deplasare externa

Buna ziua.

Problema este urmatoarea: un angajat este trimis la un curs de pregatire in afara tarii.

In ziua de intoarcere are curs de la ora 8:00 pana la ora 16:00 dupa care tot drumul cu avionul si alte mijloace de transport pentru a ajunge acasa insumeaza 7 ore. Pe care angajatul le trece pe foaia de prezenta ca si ore suplimentare.
Pentru ziua respectiva i se da diurna .
Are dreptul si la plata celor 7 ore suplimentare? Pentru ca ar putea motiva ca nu s-a dus de drag la curs, a fost trimis de companie.
Orice lamurire imi este de mare ajutor.

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Delagatie sambata si duminica anghelnicole anghelnicole Buna ziua de ceva timp port dscutii cu departamentu resurse umane pe urmatoarea tema si vreau sa fiu cat mai convinsa ca se aplica legea eu plec in ... (vezi toată discuția)
Acordarea diurna ContSters202008 ContSters202008 Buna ziua, M-am tot uitat prin lege si am urmarit discutiile de pe forum dar tot nu reusesc sa aflu unde ma incadrez cu urmatoarele 2 situatii : - Plec ... (vezi toată discuția)
Calcul diurnă sofer mitu3252 mitu3252 Buna ziua si va multumesc pt răspunsul la întrebarea anterioara. Urmatoarea problema pe care nu o inteleg: diurnă externă de calculează la 24 ora din ... (vezi toată discuția)