Buna ziua, am o mica intrebare legata de o problema. Sotia mea este graviduta. Ar trebui sa nasca la jumatatea lunii iunie. Concediul prenatal se poate lua (normal) cu 2 luni inainte. Ea lucreaza pe perioada de munca determinata (1 an), contractul ei urmand sa expire luna aceasta. Sotia poate merge in prenatal doar din 15.04.2018. Intrebarile mele sunt:
1) Daca contractul expira ar urma sa beneficieze de concediu prenatal (nu postnatal/maternitate, de acela beneficiaza), din cate stiu nu.
2) Cine plateste concediul prenatal angajatorul sau CAS? (din cate stiu s-ar putea sa gresesc angajatorul plateste si isi recupereaza banii de la CAS dupa o perioada,... welcome to Romania)
3) Angajatorul din cate stiu nu e obligat de lege sa prelungeasca (asta e mi-e cam clar dar as vrea sa stiu daca e stiu sigur bine, are o patroana infecta care cel mai probabil nu ii va prelungi in + au o contabila incompetenta care nu stie nimic si e foarte lenesa (nici nu se documenteaza, daca e mai usor pt ea o va minti pe patroana ca trebuie a plateasca ea, aia va pune botu' puturoasa de contabila a scapat, patroanei nu ii pasa si gata :) ).
Multumesc de raspunsuri!
Drepturile gravidei
clau_dia
buna ziua,as dori sa stiu in cazul in care lucrez de 7-8 luni la o firma si sunt insarcinata in momentul de fata in 25 sapt cum pot face ca sa-mi pastrez locul ... (vezi toată discuția)