avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pot tine contabilitatea unei firme?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pot tine contabilitatea unei firme?

Buna ziua,va rog respectuos sa-mi spuneti daca pot tine contabilitatea completa a unui SRL.Administratoru spune ca-si asuma deplina responsabilitate,angajandu-ma contabilul lui.Momentan sunt angajata altei firme,profesez meseria de "contabil" de 8 ani,conform clasficarilor ocupatiilor din Romania"343302".Sunt studenta in anul 2,la ASE,facultatea de Magement Financiar Contabil.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 12:08, 23 Octombrie 2009
In cazul in care sunteti angajata cu carte de munca pe post de contabil, puteti sa tineti contabilitatea firmei respective. Raspunderea apartine patronului/administratorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor economist AnnaM AnnaM Pt o persoana licentiata in stiinte economice si doreste angajare pentru un post de economist ce cod cor se poate trece in contractul individual de munca? (vezi toată discuția)
Cel mai potrivit job pentru un proaspat absolvent de facultate ( contabilitate si informatica de gestiune ) vanturvictor vanturvictor Va salut , Am terminat Facultatea de contabilitate si informatica de gestiune ( ASE ) - pana acum nu am mai lucrat in acest domeniu , cu toate ca imi ... (vezi toată discuția)
Cursuri ministerul muncii FRENZY FRENZY Stiam asta, multumesc pt raspuns, dar daca pe diploma de la Min. Muncii scrie "contabilitatea societatilor comerciale", atunci cum se traduce asta, ... (vezi toată discuția)