buna ziua, din cate m-am informat pentru neplata intretinerii se iau in calcul sumele mai vechi de 3 luni care nu au fost platite, luand asta in calcul am acumulat datorii cam de 1000 lei la intretinere iar asociatia de proprietari ma ameninta ca ma va da in judecata luna viitoare, nu am fost de rea vointa si am platit lunar suma de 400 lei mereu dar nu am reusit sa acopar toate datoriile caci nu imi permit mai mult de atat, mentionez ca sunt unicul mostenitor al apartamentului insa nu am facut succesiunea. Intrebarea este, ce riscuri pot avea avand in vedere ca administratorul m-a amenintat ca imi poate executa apartamentul. NU poate exista o cale amiabila? fara sa fiu fortata sa platesc toata suma o data? Va multumesc frumos
am avut datorii mai mari (1800 lei) si platitnd am ajuns la suma de 1000 lei insa acum ei s-au decis sa ma dea in judecata pentru ca au considerat ca ar fi trebuit sa fi platit si mai mult pe luna ca sa ajung la minimul acela de 3 facturi neplatite dar asta a fost doar intelegere verbala intre mine si administrator.