avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... evaluarea salariatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

evaluarea salariatilor

buna!
ma puteti ajuta cu cateva modele de evaluari ale personalului, lucrez intr-o firma de productie : apa plata

multumesc
Cum pot atasa un model de fisa de evaluare?As vrea sa-mi spuneti daca am inceput bine si ce ar trebui sa mai adaug.
Cautati Sectiunea Documente Utile - Adauga document - si va apare o fereastra de genul
www.avocatnet.ro/content/con...
freeelis a scris:

Cautati Sectiunea Documente Utile - Adauga document - si va apare o fereastra de genul

Multumesc! Am atasat un document insa as vrea daca este cineva care imi poate spune cat de corect este.
raluca constantinescu a scris:

freeelis a scris:

Multumesc! Am atasat un document insa as vrea daca este cineva care imi poate spune cat de corect este.

La o prima analiza a acestui document, mi se pare foarte bine intocmit ... daca voi avea ceva observatii am sa le postez ...:)

La o prima analiza a acestui document, mi se pare foarte bine intocmit ... daca voi avea ceva observatii am sa le postez ...:)

Va multumesc pentru timpul acordat.Daca la fisa de evaluare am reusit sa fac ceva ..la criteriile de performanta nu ma prea decurc.Mai incerc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii evaluare pt agenti paza alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu un model de criterii evaluare pt agenti de paza? Va multumesc (vezi toată discuția)
Fisa de evaluare plus mobile plus mobile Buna ziua, am rugamintea cine poate sa ma ajute cu cateva fise de evaluare ca modele orientative pentru: Inginer constructii, Instalatori, Contabil si ... (vezi toată discuția)
Evaluarea performantelor individuale carmengruiet carmengruiet Buna ziua, va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti in ce ordine trebuie facuta aceasta evaluare. 1.Completez prima data acea FISA DE EVALUARE INDIVIDUALA, o ... (vezi toată discuția)