avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere auto

Lucrez in Germania circuland cu auto personal inmatriculat in tara..recent s a stricat si asa vrea s o dau la fier vechi..Intrebarea care o am este pot sa radiez auto in tara avnd actul de la casare de aici din Germania ?accepta Politia Romana acest lucru?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dan_ionescu , utilizator 15:23, 10 Martie 2018
In momentul in care documentul justificativ este legal si este tradus,se poate solicita radierea auto atat de la autoritatea fiscala cat si de la SPR
Succes !
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism dus la fier vechi liviubonta liviubonta Detin o masina din 1992 inmatriculata in romania, pe care in anul 2011 am taiato bucati si am duso la un centru de fier vechi. Cum am duso asa, nu am primit ... (vezi toată discuția)
Vreau sa radiez autovehicul fara batai de cap(cu talon retinut) nemespetrica nemespetrica Buna Ziua, As dori sa stiu si eu cum sa procedez ca sa pot scoate de la taxe si impozite masina pe care nu o mai folosesc, am fost la primarie si ma trimit la ... (vezi toată discuția)