avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vreau sa radiez autovehicul fara batai de cap(cu talon ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vreau sa radiez autovehicul fara batai de cap(cu talon retinut)

Buna Ziua,
As dori sa stiu si eu cum sa procedez ca sa pot scoate de la taxe si impozite masina pe care nu o mai folosesc, am fost la primarie si ma trimit la un centru de casare, acolo m-am ivit de problema cu talonul, ca sa nu mai spun ca vor sa imi dea pe ea 110 lei... si prefer intr-un fel sa o scad cat mai simplu, iar de ea sa ma ocup eu de dus la fier vechi, sunt sigur ca voi obtine mai mult de atat sau daca nu o tai bucata cu bucata si folosesc din ea ce-mi mai trebuie.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nemespetrica , utilizator 21:45, 26 Iunie 2015
Predati bunul mobil la centru specializat cu solicitarea documentului justificativ
In baza documentului de predare auto la centru fier vechi,solicitati radierea la cerere a bunului mobil
Luati numerele de inmatriculare pe care urmeaza sa le predati la SPR evidenta auto
Succes !
daca il declar vehiculul furat, acesta urmand sa-l dezmembrez pt uz personal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere definitiva din circulatie a unui auto valiispas valiispas Pot radia definitiv din circ. o masina vanduta in 2012 cu Cvc si cu mentionarea cumparatorului in talon? Mentionez ca noul proprietar nu a inmatriculat-o in ... (vezi toată discuția)
Radiere din circulatie autoturism mai vechi de 30 ani alexandruteutisan alexandruteutisan Am un autoturism mai vechi de 30 ani si vreau sa-l radiez din circulatie , am facut declaratia la notar ca nu va mai fi pusin circulatie , am fost la fisc si ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism dus la fier vechi liviubonta liviubonta Detin o masina din 1992 inmatriculata in romania, pe care in anul 2011 am taiato bucati si am duso la un centru de fier vechi. Cum am duso asa, nu am primit ... (vezi toată discuția)