avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Racordare la reteaua de gaze naturale
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Racordare la reteaua de gaze naturale

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce modificări s-au adus în legea gazelor naturale, daca s-au introdus termene limita si ce se intampla daca firma furnizoare nu respectă termenele. Mentionez ca doresc sa ma francez la reteaua de gaze, însă până acum am fost descurajat de termenul foarte lung, de mulțimea de avize pe care mi le-au cerut si de prețul foarte mare. In speranta ca ma ve-ti lamuri, va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)
Abuzurile celor de la gaze... Enkde Enkde Buna, as dori sa expun public si sa stiu cat de legal este felul cum actioneaza cei de la gaze in Brasov - GDF Suez Energy... In data de 19.07.2013, ora ... (vezi toată discuția)
Problema racordare la gaz rodeo rodeo Buna seara! Sunt un locatar dintr-un bloc cu trei scări si 20 de apartamente pe scara din care majoritatea dorim sa ne branşam la reţeaua de gaze, dar ... (vezi toată discuția)