avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare masina

Buna seara.Am vandut pe 7.03.2018 o masina.Am fost la Buc.ca sa o vand unor samsari,eu fiind din iasi.Ei s-au uitat la ea in parcare la un centru comercial,au examinat-o si intr-unfinal ne-am inteles la un pret.Am facut actele si cel care a semnat ,a semnat sub numele unui mos,al carei copii dupa buletin am primit-o dupa semnare.Cand l-am intb,de mos,a zis ca are procura de la mos.Am plecat acasa si a 2 a zi,dis-de-dimineata, m-au sunat amandoi si cel care a semnat si prietenul sau cerand banii inapoi,invocand faptul ca masina a avut dauna mare la stalpul de la portiera etc chestii pe care eu cand am cumparat-o,nu le-am observat in service.Evident ca le-am zis ca nu dau banii inapoi si ca nu stiam de nicio dauna de genul,doar de revopsiri de elemente,si ca ne-am asumat fiecare parte totul si sanatate.Intrebarile mele sunt:daca eu am vandut masina,e vreo problema sau ar aputea aparea vreo problema pt.mine?Au zis ca merg la politie sa ma reclame.Alta intrebare ar fi:daca mosuldin buletin(cumparatorul de drept)pt.care a semnat unul dintre tinerii samsari este mort sau este fictiv,ce se poate intampla?
Am vb.cu un samsar din oras d ela mine si cu un avocat si au zis sa stau fara griji.Da am zis sa intreb si aici.Multumesc.Daca initiaza ceva in instanta,ar tb.sa am vreo temere tinand cont ca am vandut un bun care era al meu cu acte si tot ok si care functiona ok si eu nu stiu daca respectivul are procura pt.mosul acela ori ba? De unde stiu eu ca ei n-au demontat masina sau n-au facut nu stiu ce smecherie ca si-un motor se schimba in cateva ore.Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2018
thewayiam85, utilizator
Cel mai recent răspuns: thewayiam85 , utilizator 10:18, 12 Martie 2018
Ca sa indepartati eventuale situatii neplacute informati oficial atat SPR cat si CNADNR ca de la data X nu mai sunteti proprietarul de fpt si de drept al vehiculului cu datele de identificare Y -anexati copie document instrainare auto
Multumesc.La SPR pot face asta abia la 30 de zile de la instrainare.LA CNADNR am sa incerc.

ynocentta a scris:

Ca sa indepartati eventuale situatii neplacute informati oficial atat SPR cat si CNADNR ca de la data X nu mai sunteti proprietarul de fpt si de drept al vehiculului cu datele de identificare Y -anexati copie document instrainare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto mariusastra mariusastra Buna ziua am vandut o masina in anul 2015 un matiz la o firma de pizza propietarul acelei pizzari era sau mai este un italian am facut contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism octavian0110 octavian0110 Buna seara ! Maine intentionez sa vand un autoturism, insa nu ma pricep foarte bine la prodeura necesara; mentionez ca acest autoturism este inmatriculat in ... (vezi toată discuția)
Copie certificat de inmatriculare enepaul enepaul Buna ziua. Anul trecut pe data de 8 februarie am vandut o masina, pe spatele certificatului de inmatriculare a fost scris \"instrainat catre persoana care a ... (vezi toată discuția)