avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Schimbarea lichidatorului
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Schimbarea lichidatorului

Dacă în cadrul unui dosar de insolventă a fost înlocuit lichidatorul, atunci cand există sume în contul debitorului dar sunt insuficiente pentru plata ambelor onorarii (momentan), cine are prioritate la incasarea onorariului (lichidatorul actual sau cel anterior)? Menționez că procedura este în curs de desfasurare.
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 21:08, 13 Martie 2018
Depinde , in functie de ce si cat din procedura de insolventa au manageriat fiecare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidatorul judiciar si-a insusit valoarea materiala a debitoarei.este legal? rodica_post rodica_post Pe rolul instantei se afla dosar de insolventa al societati...X Lichidatorul judiciar vinde utilajele din cadrul societatii in valoare de ... (vezi toată discuția)
Achitare debit dupa deschiderea procedurii de insolventa maura.botezatu maura.botezatu Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea speta: s-a deschis procedura insolventei la cerea unui creditor. Ca debitor am formulat cerere de reorganizare ... (vezi toată discuția)
Faliment lalac lalac Care sunt costurile pt deschiderea procedurii de intrare in faliment a unei sc care are datorii la bugetul de stat (impozit forfetar)? Cine plateste onorariul ... (vezi toată discuția)