avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stabilirea valorii unei donatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stabilirea valorii unei donatii

Cum se stabileste valoarea unei donatii cand se face reductiunea liberalitatilor excesive in cazul unui partaj notarial? Dar in cazul unui partaj judecatoresc?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 19:43, 13 Martie 2018
Daca vorbim de un bun imobil care a fost donat, se evalueaza in functie de studiul de piata intocmit de camera notarilor publici conform art 111 Cod Fiscal
Puteti gasi expertizele pe www.unnpr.ro
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2018
MihailZC, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face încadrarea în grila notarială pt stabilirea taxelor ... Elena Soare Elena Soare Cum se face încadrarea în grila notarială pt stabilirea taxelor în cazul unei donații de teren cu casă bătrânească degradată, fără utilități? (vezi toată discuția)
Transmire acte catre anaf leonardy44 leonardy44 Buna ziua! in cazul in care se face vanzare cumparare a unui locuinte situate in mediul rural;actele sa fac la notar in judet,valoarea este sub 15000 ... (vezi toată discuția)
Aplicare indici de corectie la grila notariala pt imobile catalina.nicolae catalina.nicolae buna ziua, in ce conditii se aplica de catre notar indicele de corectie la grila pt imobile? ce fel de acte doveditoare trebuie prezentate si daca se poate ... (vezi toată discuția)