avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Pot da desene in judecata ?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Pot da desene in judecata ?

sunt o mare fana a desenelor animate, si am observat ca un desen de pe minimax copie altul vechi, de pe disney channel
se poate ?
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 20:18, 13 Martie 2018
Va respect decizia si admir determinarea, dar veti putea demonstra lezarea unui interes personal esential? Daca raspunsul este afirmativ eu personal mi-as dori sa aflu cum se va desfasura aceasta saga. Copierea unui act artistic mai vechi, chiar daca a iesit din termenul de protectie copyright, nu este intotdeauna acceptabila pentru cei care vad aceasta copie.

-eliminare citat-
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mituri spulberate POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Dovezile furnizate de pasionatii de stiinta si documente ale istoriei descoperite ulterior au dus la spulberarea unor mituri. 1.Marul din imaginea cu Adam si ... (vezi toată discuția)
Un personaj de desen animat Pixelut Pixelut buna ziua, as avea cateva intrebari legate de un contract cu o editura pentru copii, despre anumite drepturi si obligatii, atat ale mele cat si ale ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu tot60 tot60 Dupa ce un amic, a fost legitimat de un politist de la I..J.P, ia trecut datele de identitate in carnetel si a plecat. Probabil dupa ce a ajuns la birou, ... (vezi toată discuția)