avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Îmi poate spune cineva dacă ,Consiliul local poate ...
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Îmi poate spune cineva dacă ,Consiliul local poate respinge un aviz PUD pe motive de oportunitate ?

Am obținut un Certificat de urbanism și toate avizele solicitate prin acel certificat .Am obținut inclusiv avizele de specialitate din primărie și raportul arhitectului -șef este favorabil .Însă m-am trezit că PUD ul a fost respins de către Consiliul local pe motiv că investiția nu este oportună (investiție privată în totalitate).Vă mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
mmateescu77@yahoo.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Poate consiliul local să respingă o investiție privată pe motiv de oportunitate ? mmateescu77@yahoo.com mmateescu77@yahoo.com Am obținuț un Certificat de urbanism pentru o construcție .La secțiunea Regim tehnic printre altele precede “realizarea unor construcții noi este ... (vezi toată discuția)
Abuz al consilierilor locali si al primarului? rosuovidiu1 rosuovidiu1 Buna ziua As vrea si eu sa va prezint in continuare problema mea in speranta gasirii unei solutii: In Ianuarie 2008 am achizitionat un teren intr-o comuna ... (vezi toată discuția)
Mi se cere pud sau ma obliga sa construiesc la calcan, ce pot face? VASILE_CLAUDIA VASILE_CLAUDIA Va rog ajutati-ma cu un sfat.Am achizitionat un teren intravilan de 350mp cu dimensiunea de 15*24ml si doresc sa construiesc o casa de 8*11ml.Am solicitat ... (vezi toată discuția)