avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1627 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Drept deducere personala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Drept deducere personala

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns pt. urmatoarea situatie:
Fiica minora a unei angajate aflata ca persoana in intretinere la aceasta pt. deducere personala, a nascut. Inrebarile mele sunt:
1. Angajata mai poate beneficia de deducere pt. fiica minora avand in vedere ca aceasta primeste indemnizatie crestere copil si alocatie >510RON?
2. Angajata poate beneficia de deducere si pt. copilul fiicei minore?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
blouemoon, utilizator

Alte discuții în legătură

Deducere pentru copil pana in 2 ani alexandru andra alexandru andra Se poate ca tatal sa beneficieze de deducere avand in vedere ca mama primeste indemnizatie pentru crestere si ingrijire copil pana la 2 ani? Cei de la ... (vezi toată discuția)
Deducere pentru copil pana in 2 ani alexandru andra alexandru andra Se poate ca tatal sa beneficieze de deducere avand in vedere ca mama primeste indemnizatie pentru crestere si ingrijire copil pana la 2 ani? Cei de la ... (vezi toată discuția)
Drepturi financiare - indemnizație creștere copil nou nascut IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua, Îmi puteți scrie va rog, ce drepturi financiare am in România in următoarea situație : mam mutat dintr-un spațiu UE in România! Acolo nu ... (vezi toată discuția)