avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate modificare autoutilitara duba in Fastfood Truck
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

modificare autoutilitara duba in Fastfood Truck

Buna Marius 1 Santem la inceput de drum si dorim sa ne ajuti cu niste informati.Detinem o autoutilitara duba inchisa si dorim sa facem conversie in Fastfood Truck /Rotiserie.Dorim sa stim cine ? o firma autorizata sau si in privat poate face modificarea si ce autorizati avem nevoie de la modificare la functionare si eventual daca poti sa ne sugerezi o firma care face respectivele modificari agreata de DSVar .
Multumim mult ! Cu respect B . Attila
Cel mai recent răspuns: Attila fastfood , utilizator 19:15, 15 Martie 2018
Anterior pricarui demers solicitati relatii la RAR sa va asigurati ca omologheaza astfel de modificari
Eu cred ca la RAR e ok .masina e in categoria N1 si nu o sa fie schimbata ,dar totusi am sa ma informez si la RAR. Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz functionare restaurant mobil alexpita1987 alexpita1987 Este vreo diferenta in vederea obtinerii avizului de functionorare intre un autovehicul tip fastfood (rulota) si o remorca special destinata/amenajata tip ... (vezi toată discuția)
Schimbare motor daca... CristianSJ CristianSJ Buna ziua! Daca detin un vehicul inscris in țară care nu il am pe nume, as putea sa ii schimb motorul? Binenteles, cu un motor de aceelasi tip, ... (vezi toată discuția)
Modificare exterioara auto Andrei1889 Andrei1889 Salut! Este prima oara cand modific aspectul exterior al masinii (faruri, bara fata, accesorii bara fata, pragurile, aripi, bara spate, accesorri bara spate, ... (vezi toată discuția)