avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa timbru de mediu

buna seara.revin iarasi cu o problema, daca am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila din ianuarie 2017 si in martie am depus toate actele la anaf pt recuperarea taxei de mediu,cand se restituie banii?cei de la anaf habar nu au cand si cum.mai vedem banii inapoi?cand am platit i/am dat pe toti odata si s/au folosit de acei bani!cand ni se vor inapoia sau trebuie sa platim un executor judecatoresc?multumesc

Alte discuții în legătură

Restituire taxa prima inmatriculare floring2000 floring2000 Prin hotarare judecatoreasca definitiva s-a dispus sa mi se restituie taxa de prima inmatriculare pentru un autovehicul cumparat in anul 2008. Prima transa de ... (vezi toată discuția)
Cum pot sã-mi recuperez bani daþi ca avans la un precontrac de vãnzare cumpãrare mefi mefi Bună ziua ,doresc să vă atrag atenţia cu un subiect la care a-şi dori un răspuns cât mai urgent dacă se poate. În urmă cu doi ani de zile am ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto 2017 Marius_Tudor Marius_Tudor Buna Ziua, Numele meu este Marius Tudor si indraznesc sa va deranjez cu o intrebare legata de recuperarea taxei auto in 2017. Am castigat procesul in ... (vezi toată discuția)