avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa mediu

Ce trebuie să fac sau cu cine trebuie să ma judec intr-un stat de drept sens unic in cea ce priveste recuperarea taxei auto.
Am chitanța in original am c.i.v. dar nu mai am talonul adica cert de inmatriculare, cine aduce aceste legi proaste ? autoturismul fiind vandut si una este radiata.
Multumesc pt.raspuns.

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto fara talon ? raiders81 raiders81 Nu mai detin autoturismul,pot justifica ca mi-a apartinut,prin copie carte identitate,chitanta anaf de plata a taxei,acte radiere , etc.Cei de la fisc nu imi ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare pepystef pepystef Pentru recuperare taxa am nevoie de copie talon inmatricularepe care nu-l mai am deoarece am vandut autovehiculul. Detin copie carte si copie chitanta . Cum ... (vezi toată discuția)
Reinmatriculare autoturism in romania stroegelu stroegelu buna ziua, ma intereseaza procedura si costurile aproximative ale inmatricularii unui autoturism in Romania in conditiile in care acesta a fost inmatriculat ... (vezi toată discuția)