avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto fara talon ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto fara talon ?

Nu mai detin autoturismul,pot justifica ca mi-a apartinut,prin copie carte identitate,chitanta anaf de plata a taxei,acte radiere , etc.Cei de la fisc nu imi primesc dosarul fara copia de talon.Ce pasi pot fi urmati ?
Cel mai recent răspuns: ciupituintinsura2000 , utilizator 16:33, 16 Martie 2018
Ce relevanţă are certificatul de înmatriculare (talonul), atât timp cât din cartea de identitate a autovehiculului reiese clar calitatea mea de proprietar, întrucât în cartea de identitate se reţin toţi proprietarii, în ordinea deţinerii autovehiculului. Aşadar această “chichiţă” şi anume solicitarea anexării la dosarul de restituire a taxei şi a Certificatului de înmatriculare pe numele proprietarului , consider că este cerută tocmai pentru a împiedica recuperarea taxelor de către proprietarii care au vândut autovehicului, ulterior plăţii taxei sub diverse forme de poluare, timbre etc.
Cum pot recupera taxa auto dacă mașină a fost radiata?
Salut.Stai linistit ca se rezolva,dar nici un coleg nu explica de unde sa il scoti,te duci la inmatriculari si depui o cerere ca doresti copia de pe certificat ,si iti mai trebuie si o copie dupa buletin.Pur si simplu le lasi la ei ,mi sa spus ca primesc raspuns la adresa din buletin.Bafta
Mai pot recupera



raiders81 a scris:

Nu mai detin autoturismul,pot justifica ca mi-a apartinut,prin copie carte identitate,chitanta anaf de plata a taxei,acte radiere , etc.Cei de la fisc nu imi primesc dosarul fara copia de talon.Ce pasi pot fi urmati ?

da Nu mai am copie talon!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare tincuc tincuc Referitor la recuperarea taxei de poluare- precizez că am plătit aceasta taxa în 2008, între timp, autoturismul a fost vândut, mai exact in anul 2011. In ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare platita in 2007 iaminm iaminm buna ziua in luna oct. 2007 am achizitionat un autoturism din Germania si am platit taxa de poluare care era la cea vreme si era de aprox 1000Eur din cate ... (vezi toată discuția)