avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Achitare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Achitare poprire

Buna ziua
Am și eu o întrebare. Acum doua zile am achitat integral suma de pe o executare silită ( datorie la banca, nu ANAF ) și aștept rezolvarea popririi. Doar că tocmai ce am observat faptul că pe chitanța doamna casiera de la banca a adăugat o cifră in plus la CNP ul meu- nu este înlocuită o cifră , ci apare una in plus. In rest toate datele sunt corecte. Apare seria , numărul buletinului , numărul de dosar , ce reprezintă plata respectiva . Asta poate afecta cumva rezolvarea situației cu biroul executorului?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:52, 15 Martie 2018
In principiu nu va poate afecta cu ceva, este o banala eroare materiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanță amendă cu cnp greșit Cătălin Andrei Cătălin Andrei Bună ziua, Am plătit o amendă de la poliție la primăria de care aparțin și la câteva zile observ pe chitanță ca doamna a gresit o cifra din CNP ... (vezi toată discuția)
Poprire cont impusa de directia taxe si impozite nbrailescu nbrailescu Buna seara. Am primit de curand mesaje pe telefon ca am o poprire pe mai multe conturi deschise la diverse banci, pentru suma de 271 ron, impuse de Dir. Taxe ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi Horatziu80 Horatziu80 In urma cu aproximativ 3 saptamani am fost executat silit pentru o datorie veche de 2000ron. In urma executarii, banca la care detin conturile (Reiffeisen) ... (vezi toată discuția)